B Bebio

Hesap ve Veri Silme

Hesabınızı ve Verilerinizi Silme Talebi

Bebio hesabınızı ve bebeğinize ait tüm kayıtları hem uygulama içinden hem de buradan, uygulamayı açmadan silebilirsiniz.

Yöntem 1 — Uygulama İçinden (en hızlısı)

  1. Bebio uygulamasını açın ve giriş yapın.
    İlerleme→⚙ Ayarlar(sağ üst)
  2. Hesap bölümünde "Hesabımı Sil"e dokunun.
    Kırmızı renkli, Hesap kartının en altında yer alır.
  3. Onay penceresinde silme işlemini onaylayın.
    Bu işlem anında ve geri alınamaz şekilde uygulanır.

Yöntem 2 — Uygulamayı Açmadan (bu sayfadan)

Uygulamayı silmiş veya hesabınıza erişiminizi kaybetmiş olsanız bile, aşağıdaki adrese hesabınızla ilişkili e-postadan yazarak silme talebinde bulunabilirsiniz. Talebiniz 30 gün içinde işleme alınır.

Talep E-postası

hakkitabak209@gmail.com

Bu işlem geri alınamaz. Hesabınız silindiğinde bebeğinize ait tüm beslenme, uyku, büyüme, sağlık, aşı, randevu, anı ve not kayıtları kalıcı olarak silinir.

Neler Silinir, Ne Kadar Sürer?

VeriUygulama içindenE-posta talebiyle
Hesap ve giriş bilgileriAnında30 gün içinde
Bebek profili ve tüm aktivite kayıtlarıAnında30 gün içinde
Yüklenen fotoğraflarAnında30 gün içinde
Yedekleme/log kayıtları (varsa)90 gün içinde temizlenir90 gün içinde temizlenir